Evelyn

| | Comments (2)

Såg just filmen Evelyn. Vilket underbar film som handlar om en ensam pappa (Peirce Brosnan) som kämpar för att få tillbaka sina barn som staten har tagit ifrån honom eftersom han inte ensam kan uppfostra dem efter att frun övergav familjen och åkte till Australien. Den var delvis lite seg men i stort mycket bra. Det är en sann historia som fick påföljden att lagar ändrades i Irland, där filmen utspelar sig på 50-talet. Underbar film!!!!

Igår såg jag en ganska rejäl kontrast till Evelyn, nämligen: "Saw 3. Den var en direkt fortsättning på Saw 2 och är sjuk äcklig film som handlar diverse lekar med teknik. Inte sex som ni kanske associerar till direkt utan bara lekar med människor som blir instängda och måste ta sig ut innan t.ex. deras bröstkorg slits sönder eller fryser ihjäl eftersom vatten sprutas tunt på dem i ett frysrum.

I övrigt så har jag suttit och jobbat hemma hela dagen idag med lite av varje och lite prototypande. Sitter och testar lite XMPP saker och vad man kan göra med det.

På kvällen tittade jag på MacWorld keynoten där Steve Jobs presenterade lite nya saker. Inga egentliga datornyheter (iTV i max 720p (booring) och en ny basstation (inte så revolutionerande). Dock så visade han även upp iPhone som är en ganska cool ny pryl som jag självklart vill ha NU. Det är en ny telefon+ipod+pda från Apple (som för övrigt heter Apple Inc numer). iPhone kommer att finnas tillgänglig i USA från juni 2007 och EU Q4 2007. Bläää.

Lekte lite med GarageBand på kvällen. En gammal pryl men ganska skoj. Det är Apples verktyg för att göra egen musik.

Sov gott och låt inte sängkrypen bita er! Och, monstermamman, krya på dig!!!!

2 Comments

Tack Peter, jag känner mig faktiskt en aning bättre efter den dundermedicin Woffegubben fixade till mig i dag. Han har också läst högt för mig om iPhone - häftigt!

Thank you for this outstanding article.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on januari 9, 2007 10:16 EM.

The Notebook was the previous entry in this blog.

Tovah is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.