The Notebook

| | Comments (3)

Såg just klart "The Notebook" (Nick Cassavetes) som vi började på igår. Vilket underbar film. Så vill jag också dö med min fru när det blir dags. Denna film är det bästa drama som gjorts de senaste 1000 åren. Helt underbar film. Se den (innan det är för sent)! Boken är skriven Nicholas Sparks om du hellre vill läsa den (jag har inte läst den så jag vet inte hur den är).

Jag kom på varför jag vaknade i morse och inte kunde somna om. Jag har ångest för vad jag skall köpa för aktier. Suck! Skall man köpa högriskare i Kina eller kanske den mer stillsamma Avanza Zero som för övrigt inte har några avgifter alls (vad tjänar Avanza på att ha den egentligen?)? Var placerar ni era besparingar?

3 Comments

Du är inte ekonomisk lagd, därför skall du inte

syssla med penninggplaceringar, köp ännu fler

18.000 kr. cycklar istället.

Notebook/Dagboken är som du säger en UNDERBAR film. Sån värme, sån kärlek sällan skådat på film. Stark så man kan inte lämnas oberörd. Har sett den många ggr och berörs lika mycket varje gång.

Sett Den bästa av mödrar? Se den annars....

Besparingar? Jag borde kanske men hitills har jag då inte lyckats spara något alls. Förutom mitt lönekonto har jag ett sparkonto som just nu har 32000 kr (ett arv plus annonsintäkter för Pärlplatsen) samt att jag sparar en tusenlapp extra på lönine i en pensionsfond.

Usch nu ger du mig dåligt samvete.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on januari 7, 2007 9:02 EM.

The Venice Project Invitations was the previous entry in this blog.

Evelyn is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.