Tvångsjobb

| | Comments (0)

Idag jobbade jag hela förmiddagen med att ta fram omvärldsfaktorer för Systemteknik. Inte så inspirerande eftersom man blivit ganska luttrad från tidigare SWOT/etc övningar. Vi skall sitta inlåsta på Nordkalotten ons-fre nästa vecka och på måndag skall jag spendera dagen på, ja gissa, Nordkalotten :)

Sushi belv det idag samt bad efteråt med T. Vi åkte ut till Gammelstan men där var badet sommarstängt så vi fick åka in till stan igen och gå på Pontusbadet. Dock stängde det 1600 så vi fick inte bada mer än 50 minuter vilket i och för sig var helt tillräckligt för både mig och T. T hoppade från kanten på den djupa sidan idag plus at hon lyckades få sitt livs första magplask. :)

På kvällen kom T hem med två grannflickor och hon var lyrisk över att få besök! :) De kanske kommer imorgon också. Den lilla värdinnan gick till och med husgesyn med dem :)

Jag har börjat rensa Sirapsbilderna idag och har väl kommit till ca 70%. Imorgon får ni se dem. På tal om bilder så finns det ett gäng nya augustibilder... med bland annat två turer till snötippen, fest hos Jalle, cykling med tvättmaskin, cykling med 90liters badbalja samt en krokig järnväg!

God natt!

Ps. Uterum är UNDERBART!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on augusti 9, 2005 9:46 EM.

Regn was the previous entry in this blog.

Underbart väder is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.