Norah och jag....

| | Comments (0) | TrackBacks (0)
Natten ligger mörk utanför mina fönster och granen lyser så fint. Norah Jones smeker mina mjuka öron med sin ljuva röst och i bagarens kök är rågen precis skållad och surdegen är matad för i morgon stundar brödbak. När dottern kräver hembakat mörkt bröd så måste en snäll fader ställa upp, eller hur? 

Efter min turbulenta natt och morgon så bestämde jag mig för att det var dags att påbörja jullovet lite tidigare och fram till jul kommer jag bara att jobba med det absolut nödvändigt och varva ner för min kropp behöver det i kubik just nu. Jag, precis som jorden känner mig väldigt labil och kan ramla av pinnen när som helst. Spenderade halva dagen med att slappa med mental och fysisk träning. Precis vad jag behövde men lustigt nog var jag helt otroligt slut även på eftermiddagen. 

Eftermiddagen spenderades med lite jobb (bara lite ;)) och sedan hittade jag den där härliga byakänslan igen. Gick runt på gatan och pratade med grannar, skottade lite, hade ett djupt samtal med Usus och ett mindre djupt med hans SO som var lite upprörd idag när hon kom hem från jobbet. Plötsligt så var energin tillbaka. Det var behovet av att få dela med sig av de djupa tankarna som stod i behov. Visst verkar jag ha stort behov av det just nu? Är det kanske min unga ålder, jag är ju rena lammkötet fortfarande ;) 

På kvällen var det dags att återigen smeka sinnet och denna gång med opera, The Phantom of the Opera. En 3h produktion som vi bara hann igenom en timme av för sonen (5) ledsnade lite och kunde inte sitta still. Känns som en helt otrolig produktion. Tänk att få sitta där i publiken och känna kraften av deras otroliga röster och fantastiska musikaliska sammansättning. För att inte tala om deras vackra kläder och kulisser. Det vore en otrolig upplevelse. 

På kvällen öppnade sig plötsligt en helt ny affärsmöjlighet som täcker både våra nordligaste län, faktiskt ända upp till mitt eget lilla smultronställe. Vore otroligt skoj att få ihop något runt den idéen. Detta kommer att bubbla lite under de närmaste dagarna. Ska prata med en partner till på onsdag. Helt rätt kompott av inblandade just nu dock för att det skulle kunna bli något stort!! 

En vän efterfråga en kort uppdatering om min dag och även om detta inte blev så kort så känns de helt rätt att skriva av sig lite. Få tömma ut lite av tankarna. Lätta på trycket. 

Tack för sällskapet,  Norah och god natt! 

  

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Norah och jag.....

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/2052

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on december 19, 2011 9:41 EM.

Spegel? was the previous entry in this blog.

Snart jullov??? is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.