Avslappnad som en sjögurka....

| | Comments (0) | TrackBacks (0)
Lyckades ha internetuppehåll i hela 5h timmar idag (rekord för mig ;)) och tog mig en tupplur till och med. Inget chattande, inget SMSande, inget FB, ingenting. Grundade med svart ris med grönsakskokosmjölkswok och sedan bara slappade. Skönt.... 

Nu kom tanken att man kanske skulle åka lite skidor men jag känner mig så avslappnad och lat och just nu så jag sparar det nog tills det är ljust igen imorgon. Ska nog dega lite framför dumburken... kanske lite Suits? 

Men just ja, jag var ju sugen på Key Lime Pie så en sådan måste jag nog svänga ihop ikväll. Kan man baka för mycket sötsaker?

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Avslappnad som en sjögurka.... .

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/2059

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on december 22, 2011 7:26 EM.

God morgon, god dag, god kväll, god natt..... was the previous entry in this blog.

Mer programmering åt folket! is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.