Abisko, ett paradis på jorden

| | Comments (1)

Sitter här och planera vad jag skall göra med barnen i Abisko. Tidigare i dag fick jag menyerna för denna och nästa vecka och det ser ut att bli massor med god mat. T.ex. röding på lördag! Mums.

Vi tänkte göra lite GeoCaching (självklart) och det finns drygt 5 cachar inom räckhåll från Abisko Turiststation. Jag tänkte att vi skulle ta en bussen eller tåget till Björkliden och sedan i lugnt tempo gå tillbaka till Abisko. Lugna 8Km på en bra rallarväg (jag har gått halvvägs tidigare).

Har precis suttit och läst lite bloggar om Abiskoresor, och de flesta pratar om hur underbart det är där uppe. Jag längtar men samtidigt är jag lite orolig att det inte blir så lugnt med två vildbattingar. Tovah är 8 men denna sommar har hon visat upp lite av sina sämre sidor tyvärr men mycket gnäll, skrik och elakheter :(

Puuh, vad jag känner mig instäng. Jag har cyklat för mycket och igår kväll hade jag ont i knäet så jag tänkte att jag skulle ta det lugnt idag men nu håller jag på och klättrar på väggarna. Jag kanske skulle cykla en liten runda i alla fall.

Nu skall jag äta lite smultron som vi plockade i vårt hemliga smultronställe i förrgår. Ca 3-4 dl plockade vi och det fanns minst 1-2 dl mogna kvar innan vi gav upp. Massor med blommor och omogna fanns det också så vi får plocka mer senare.

1 Comments

Lite avundsjuk blir man ju på er som skall upp och på smultronstället. Själv blir jag överlyckling om jag hittar 4-5 st i trägården innan barnen tar dem.

Det skall nog gå bra med vildbattingarna där uppe, fjälluften brukar göra underverk :-)

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on juli 15, 2008 7:29 EM.

Dagens Cykling was the previous entry in this blog.

Packdag is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.