Snart ikapp

| | Comments (0)

Nu är jag snart ikapp med jobbet. Straffet för att åka på semester är att man får en massa möten inplanerade och sedan måste förbereda en massa saker som man fick reda på i god tid men blev brådskande bara för att man varit borta. Dagans samhälle. Det finns inte ens tid för att sitta och kontemplera på en liten sten.

Skämt åsido så är det ganska lugnt. Jag är ganska i kapp med det jag skall göra och imorgon skall jag göra det sista så är jag nog ikapp (2 paper reviews och jobba med ett projektförslag).

Igår var jag på en presentation av Andreas C. Larsson gällande Virtual Socializing och det var mycket inspirerande. För mycket av mig dag går åt till administrativa istället för kreativa uppgifter. Det är det senare som är skoj.

Våren har för övrigt kommit till Luleå också (bina vaknade tydligen i Boden idag!) och det har varit varmt och skönt (uppåt 7-8 grader) alla dagar. När jag kom hem till lunchen idag hade frun dukat upp på verandan för en liten lugn stund i solen. Ahhhhh det var så skönt att man bara ville sitta där och njuta.

Tjipp och hej!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on mars 15, 2007 9:50 EM.

Axis of Time was the previous entry in this blog.

Orolig is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.