Orolig

| | Comments (2)

En nackdel med att åka på semester är att man börjar fundera på vad man egentligen vill här i livet. Vad värderar främst och vad vill man jobba med. Jobb är ju en stor del av våra liv och man vill att det skal vara menungsfullts och samtidigt skoj. Idéer florerar fram och tillbaka i huvudet och denna vecka har jag funderat en hel del på vad jag vill egentligen. Jag har nu varit 14 år på universitet och även om jag även har jobbat på Marratech i 9 år också så känns det som om det vore dags för lite förnyelse. Frågan är dock bara till vad. Det kokar ner till den fundamentala frågan om vad jag vill egentligen. Ja, vad vill jag egentligen? Jag tror jag får fundera ett tag till...

2 Comments

Visst hade det varit bra med en syokonsulent i såna lägen som kunde säga gör så och så. En sån som alltid visste vad just du skulle passa till för yrke.

Vad har du haft för tur med SYO-konsulenter. Mina sa alltid "Men har du tänkt igenom detta, det är ju bara pojkar som läser praktisk vardagsteknik som tillval", "Skall du verkligen gå teknisk, tänk på att du inte kan få någon hjälp hemifrån och borde du kanske inte läsa ekonomiska linjen istället där det är fler flickor?" Jag hade en helt puckad SYO-konsulent som absolut inte kunde förstå att en tjej kunde vara teknikintresserad. Så nej tack inga SYO-konsulenter när jag funderar över vad ajg vill i livet i all fall.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on mars 16, 2007 10:31 EM.

Snart ikapp was the previous entry in this blog.

Mat och spel is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.