Soooooool

| | Comments (0)

Sitter här och småler för nu skall jag snart iväg på semester. Ahhhhh. Jobba en dag på måndag (fullt upp), resa och jobba lite på tisdag, jobba på Vinnova på onsdag och sedan weeeeeee. Semester i två veckor. Prognosen säger sol med 23-26 grader de tre första dagarna där och sedan två dagar med regnskurar och 23-26 grader. Dock är jag lite skeptisk till det där regnandet. Om man tittar bakåt på weather.com så skall de ha regnat 2 dagar i år och då kommit 0.0mm regn, vilket ju inte är så mycket.

Det var som när vi åkte till Egypten. Prognosen sade att det skulle regna någon dag efter vi kom dig och detta talade vi om för lokala guiden, han tittade på oss och berättade att det inte regnat i Hurghada på 7 år så han var skeptisk :) Marocko, Agadir är ju inte så grönt så jag misstänker at det är samma sak där.

Bara jag får ligga på stranden och lyssna på vågorna så blir jag glad. Mmmmm

Idag har jag tyvärr varit tvungen att jobba. Mina chefer är riktiga slavdrivare :) Skämt åsido så bestämmer jag mycket själv vad jag måste göra men ibland blir det ju deadlines etc och idag har jag arbetat med patentförelägganden. Att patent måste skrivas på så knepigt språk, annars så hade ju varit lätt. Sedan kan man ju fråga sig vad patentbyrån egentligen gör, de tar bra betalt, fruktansvärt bra betalt.

Är patent något att ha då ? Nja, inte inom mjukvarubranchen tycker jag i alla fall. Bara ställer till det och skapar en massa kostnader för företag och advokater blir rika på kuppen.

Nu kanske det vore dags för lite mat!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on februari 17, 2007 1:30 EM.

Usel Dag was the previous entry in this blog.

Böcker.... is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.