Klubbviken

| | Comments (0)

Idag var jag ute i Klubbviken hela dagen med Systemteknik och nytt för i år var att vi tog med oss barn också, dvs Tovah! Det gjorde det extra trevligt även om det lämnade minder utrymme för att prata med alla andra. Lite bilder blev det också. Kanske lite många på Tovah men hon är ju ändå mitt favoritobjekt :) Klubbviken var mycket trevligt och vi får åka dit och kampa nästa sommar. 440:- för familj ToR med båten kostar det.

Köpte ett Tamron SP90 igår (Macroobjektiv) samt imorse köpte jag 720 bitar Geomag från USA. Jag och T lekte lite med de 46 bitar vi har redan men det blir snabbt begränsningar. GeoMag är skoj. Det drar fram kreativitet på ett helt annat sätt än med lego eftersom det finns så få olika delara (pinnar och kulor).

Ensam med Tovah är jag också. J åkte till Borås imorse och kommer på lördag igen. Tre dagar på dagis blir det för T men jag tänkte att vi skulle hinna med lite simning också. Gammelstan har u öppnat igen efter sommaruppehållet. Det är det trevligaste simhuset i stan.

Sedan så fyller min snälla lilla mamma år idag! 58 bast! Kram och grattis på dig!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on augusti 23, 2005 10:19 EM.

Lite nya bilder.... was the previous entry in this blog.

Nuet eller Framtiden is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.