Vilken dag

| | Comments (0)

Vaknade 0750 och var trött som attan. Hade inte sovit ordetnligt utan kändes som jag bara slumrat så nu är jag lite seg. Började inte jobba förrän 0930 och hela eftermiddagen och kvällen skall jag sitta i möten. 13-1630 är det professorsträff och sedan 17-19 är det sexgruppsträff. Dvs, det kommer inte att bli så mycket konkret gjort idag mer än att prata. Dock är ju det inet så dumt heller.

Det blev ingen cykel igår eftersom de var helt slutsålda. OBS hade typ 5 cyklar kvar TOTALT. Team Sportia hade lite mer cyklar men ingen 16". Båda skulle få in mer cyklar idag och jag tänkte vi kunde åka ut imorgon och köpa en cykel. Istället blev det massor med leksaker för det var 50% rabatt på alla leksaker och spel. Köpte Lejonkungenspelet (det var så där), en pusselmatta och det bästa av allt, Den försvunna diamanten. Det var mitt favoritspel när jag var liten och det var fortfarande jätteskoj. Vi spelade det 5 gånger igår och Tivah tyckte också det var jätteskoj. Det som gör det så skoj är att man aldrig vet vem som leder. Det händer en massa saker (rövare, ädelstenar etc) men vem som helst kan vinna närsomhelst genom at hitta diamanten och ta sig till Tanger eller Kairo. MYCKET SKOJ spel!

Ett lite växthus hos Jula blev det också (129:-) som nu står i vardagsrummet. En ny kudde fick jag också, kanske ite för tjock och det var kanske därför jag inte sov så bra. Man kan dock plocka ut lite av stoppningen och det skall jag göra till inatt. Får se om jag sover bättre då. Det var dock ganska varmt och kvavt och det är nog dags at börja sova med öppet fönster igen. Det är dock fortfarande ett par minus på natten här. Det smälter fint utomhus dock.

Idag cyklade Tovah till dags. Hon är jätteduktig. Stödhjul har hon dock och det skall inte ha på sin nya. Får se hur det går. Ledpinnen vi hade tänkt att sätta på hennes nya skall sitta under sadeln och då kan man inte hade den längst ned (sadeln alltså) så det går inte.

Min dator har blivit knas dock och den har inte riktigt fungerat sedan jag gjorde om diskarna så det verkar som om jag får installera om hela skiten igen. Den krashar emellanåt samt USB bussen resettar ganska ofta så jag tappar kontakten med min iPod så den inte uppdateras längre. Hittade också att om jag kopplar in en extra USB hub så hänger den emellanåt i bios. Jag tror den är lite knasig men försök förklara det för Dell :(

Om två veckor är det Ludds silllunch!! Brukar bli en mycket trevlig fest. Hoppas vädret blir bra!!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 18, 2005 10:59 FM.

TVlicense was the previous entry in this blog.

Oj, snart slut. is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.