Oj, snart slut.

| | Comments (0)

Nu är snart denna dag slut också. Vad tiden går! Var på en ganska bra professorsgruppsträff som började med presentation av forskningsproppen och sedan en presentation av externfinansiering och en blick framåt. Detta följdes av grupparbetet runt hur det framtida strategiarbetet för LTU skall gå till! Det var en paus melan presentationerna och grupparbetet och jag funderade et tag på att smita men är väldigt glad at jag inte gjorde det. Det var väldigt bra diskussioner och bgav mig mer energi än det kostade (och det är ju alltid bra). Sedan var det ju jag som stod för alla kreativa punkter i vår grupp, så det skadade ju inte :)

Sedan hade jag sexgruppsmöte vilket också var trevigt, som alltid. Jag har tidigare pratat om att vara i nuet och det lyckades jag verkligen vara hela eftermiddagen. Känner mig ganska harmonisk även om det är sämre just nu.

Varför är det då sämre! Jo jag kom hem och medan T och J lade den ene till sängs så tittade jag på rapport på TVn. Det var ok medans jag åk men sedan satt jag kvar 15 minuter till (det var 15 min kvar) och efter 5 minuter var jag SÅÅÅ rastlös och efter 15 minuter kände jag mig verkligen som en slöfuck. Dumma dumburk. Gjorde nyss ett sockerprov (har gjort det lite av och till de senaste veckorna) och åt en Nestle tryffel som jag köpte i Bryssel och jag måste säga att jag inte känner av den. Bra va?

Jalle fyller år på torsdag och då är problemet som alltid VAD VILL HAN HA?! Förra året lyckades jag ge honom exakt samma sak som någon annan hade gett honom (hans mamma) så jag tog tillbaka det så detta år är jag "skyldig" honom 2 presenter!! Uj då!

Men nu har jag skrivit av mig lite så nu känns det bättre. Känns mycket bra faktiskt. Skall strax komma isäng och läsa lite så man somnar i vettig tid. Igår släckte jag inte boken förrän vid 23.45.

Puss!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 18, 2005 8:41 EM.

Vilken dag was the previous entry in this blog.

TopDesk - exposé för Windows is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.