Jobbigt att vara pappaledig!

| | Comments (0) | TrackBacks (0)

Oj vilken dag! Det är verkligen jobbigt att vara pappaledig! Jag och Oliver bestämde igår att vi skulle göra en tårta idag. Bläddra bläddra bläddra. Ja, en sådan tårta ska vi göra! Vi hade det mesta hemma men behövde ägg och grädde. Jupp, vi börjar fredagen med att storhandla och sedan så bakar vi!

Men men men, Oliver tyckte han skulle ha sovmorgon så han vaknade inte förrän vid 0830 (pappa sov till 8, skönt ;)). Frukost och iväg. Just ja, vi måste ju förbi bibblan och lämna tillbaka böcker också. Buss ner till stan, buss tillbaka till Kvantum, handla handla handla, korv måste man ju ha! Jupp, en korv var slank ner innan vi gick till bussen och åkte hem.

På bussen, men var är pappas vantar. NEJ! De ligger kvar på hållplatsen. Lämna Oliver i en snöhög och snabbt hem med all mat och in med kyl och frysvaror på rätt plats. Kaffe... måste ha kaffe. På med expressomaskinen, ähhh 35 grader får duga == lättdrucket och faktiskt ganska gott (mycket godare än jobbkaffet ändå ;)). Tillbaka mot bussen och plocka upp en Oliver på vägen och ner mot stan.

Jupp, där låg vantarna, hämta dem och en sväng förbi outlet-affären i Järnias gamla lokaler och sedan hem. MAT! Pasta! Falukorv! Nygjord hummus! Mums!

Bada? Ja, klart vi ska bada! Packa badkläder med mera och iväg mot bussen IGEN, dagens 3e tur ner mot stan. Bada, basta, bada, basta, tvätta oss och hem igen.

Mysfredag, duka upp kvällsmat framför TVn med andra halvan av Röd Oktober och sedan andra delen av serien The Cape (nja inte så bra serie) och sedan Little Big Planet resten av kvällen. Ganska skoj med spel där jag och båda barnen kan spela samtidigt.

Puuh vilken dag. Det är inte lätt att vara pappaledig ;)

Photo on 2011-01-14 at 21.40.jpg

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Jobbigt att vara pappaledig!.

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/1737

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on januari 14, 2011 9:40 EM.

Peter on Phone: STORA skor was the previous entry in this blog.

Lite skidåkning is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.