Att leva med för många idéer i 200Km/h.

| | Comments (0) | TrackBacks (0)

Den senaste månaden har jag känt mig otroligt kreativ och jag får mer idéer i huvudet än jag haft på mycket länge. Det är helt underbart men samtidigt så känns det som om jag inte hinner med att genomföra alla mina idéer. Jag blir stressad och sover alldeles för lite. Vill göra roliga saker. Vill få ut dem! Vill prova på! Vill påverka mitt LTU med vad tror är positivt för LTU.

Samtidigt så kommer det en massa saker som måste göras. Saker som känns ibland onödiga och i vägen.

Jag försöker vara pappaledig på halvtid och det är både mycket trevligt men samtidigt stressande. Veckorna bara flyger förbi känns det som. Samtidigt så har jag arbetat klart mer än jag "ska". Sedan augusti har jag jobbat 5.7 veckor för mycket (halvtid) och jag måste försöka vara mer ledig. Eller så sparar jag det till nästa sommar och tar ledig 3 månader istället :)

Samtidigt så måste man ta ett steg tillbaka och fundera på vad man faktiskt har gjort. Skrev en lång rapport för två av mina forskningsprojekt plus en uppdaterad livshistoria och det det blev ganska mycket som åstadkommits under 2010. Tänkte att jag kanske skulle skriva en årsrapport för individen Peter Parnes (här är mitt liv).

Det går alldeles för mycket tid till meningslösa möten. Workshoppar med talare som bara maler på och inte säger något vettigt. Hej alla där ute, kom ihåg att det är svårare att hålla ett kort tal än ett långt! Satsa på det svårare här i livet. Dvs, håll kortare föredrag!

På dagens workshop träffade jag ett par nya individer som var inspirerande! Trevligt! Individer som vill göra saker och inte bara snacka! Grattis till mig och till de!

Mår jag dåligt då??? Nä. Inte alls. Jag sprudlar som sagt av idéer och är full av energi MEN jag sover dåligt och kroppen tar stryk. Jag vet att jag inte kan köra på i 200Km/h utan kommer att krascha förr eller senare och då sitter jag där med 300 olika saker som jag MÅSTE göra.

Sååå, nu har jag skrivit av mig lite och jag hoppas jag slipper vakna i natt igen med huvudet kryllande av idéer på nya saker. Om ni "ser" mig surra omkring i natt igen så sparka hårt på mig så jag kommer i säng på bumsen!

Nu ska jag ta mig 15 minuter TVtittande med en kopp te och den gossigaste frun i hela världen!


Screen shot 2010-12-14 at 9.30.43 PM.png
PUNK!

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Att leva med för många idéer i 200Km/h..

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/1682

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on december 14, 2010 9:25 EM.

Magisk jultapas was the previous entry in this blog.

Peter on Phone: Frukosthack: AirPlay från iPhone till en Mac (ej AppleTV) is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.