Att köpa (ute)möbler

| | Comments (0) | TrackBacks (0)

Förra söndagen slog vi till på lite nya utemöbler. Säljaren var självklart noga med att påpeka att detta var de sista två exemplaren och de skulle inte få in fler denna säsong eftersom det redan var slut hos leverantören. Ni vet det vanliga säljsnacket. Jag gick i alla fall på detta, mot mina egna principer, och slog till där och då istället för att kolla ordentligt.

Vi fick bordet levererat några dagar senare och då visade det sig att det är felmonterat och mittskivan är sned. Suck. I övrigt är bordet fungerande. Pratade med företaget igen nu på morgonen och de har inte fått tag på leverantören (långhelg) men att vi skulle få ett helt nytt bord i slutet av maj då de skulle få en ny leverans. Huh? Var de inte slut för säsongen tänker jag då. Jaja, let it slide....

Det var det ena problemet, och nu över till nästa. Vi köpte bordet för att det skulle vara underhållsfritt (det är ett plastmaterial som ser ut som trä och är ganska snyggt faktiskt). Nu är det så att minsta lilla fläck syns massor, t.ex. ställde barnen ett glas saft på bordet igår och nu är det en cirkel som inte går att tvätta bort. Hmm..... Frun pratade nyss med säljaren och deras reaktion var, "nej, så ska det inte vara." och de ska återigen återkomma.

Här är en snabb bild på bordet!


2010-05-15 10.30.57.jpg

Ps. Stolar och dynor är ok ;)

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Att köpa (ute)möbler.

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/1338

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 15, 2010 10:41 FM.

Peter on Phone: Wow. vilken himmel! was the previous entry in this blog.

Peter on Phone: Här är det degigt. is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.