Hemma igen från Jukkasjärvi och ishotellet

| | Comments (0) | TrackBacks (0)

Nu är vi hemma igen. Resan hem gick mycket bra. Vi hann till och med med att få oss lite skräpmat i Kiruna, köpespizza uppe vid torget där det faktiskt fanns hela tre pizzerior bredvid varandra.

Ishotellet var ganska häftigt men Jukkasjärvi var lite av en besvikelse. Det känns som om de inte utnyttjar möjligheterna som 25000 sovande turister ger, trasiga och skräpiga gator, bara en restaurang till utöver ishotellets och i princip inget att göra utanför ishotellet (som är helt otroligt dyrt för övrigt). Jag är dock tacksam för att ha fått prova på ishotellet. Det var en speciell upplevelse. Det kanske kommer en mer utförlig berättelse om ishotellet senare.

Här hemma har det smält massor under de två dagar vi varit borta och när vi kom hem så plockade vi fram cyklarna och sedan åt vi kvällsmat i uterummet där det var +17.

Nu sover 50% av familjen, ytterligare 25% har gått och lagt sig för att läsa (åksjuk) samt den övriga delen rostar kaffe! Monoon Malabar och Limencillo blir det denna gång.

Även jag är lite åksjuk för det känns som om stolen lutar och rör sig emellanåt :)

Ha det!

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Hemma igen från Jukkasjärvi och ishotellet.

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/1263

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 12, 2010 8:20 EM.

Peter on Phone: Hela halva tjocka släkten framför ishotellet was the previous entry in this blog.

Peter on Phone: och strax en grillad korv. Alla är välkomna på tisdagsgrillning i Café Parnes is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.