Askinformation och Göteborg

| | Comments (0) | TrackBacks (0)

Det är ganska otroligt att det ska vara så svårt för svenska myndigheter och nyhetsorgan att få ut samlad information om vad som händer gällande flyg i .se och i övriga världen. Bästa nyhetskälla just nu vad jag har hittat är DN med mycket bra uppdatering med "allt" relevant. Swedavia i Luleå uppdaterar också ganska bra men inte lika ofta.

Varför är jag så nyfiken kanske ni undrar? Det är för att jag har en resa till Göteborg planerad till imorgon fm och åter onsdag kväll och även om luftrummet är öppet över Göteborg just nu så är prognosen att de ska stänga allt söder om Stockholm vid 2000 ikväll. City Airlines som jag ska flyga med imorgon har ställt in ett gäng flyg till och från Göteborg redan men inte till och från Luleå imorgon (ikväll är de inställda).

En kul sidonotis är att den person jag skulle besöka imorgon eftermiddag sitter fast i USA så det blir inte av. Konferensen om att göra forskningsresultat mer synliga som jag ska delta i på onsdag lär nog bli av i alla fall utgår jag ifrån.

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Askinformation och Göteborg.

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/1278

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 19, 2010 5:34 EM.

Peter on Phone: Kvällens arbetsplats! was the previous entry in this blog.

Jobbig morgon is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.