Warp Drive

| | Comments (0) | TrackBacks (0)

Denna vecka har jag verkligen kört med warp drive påslagen och idag var det extra mycket så. Gick upp extra tidigt för att åka till Skellefteå (bilen gick 0710 från TH) och träffa lite Umeåbor (vi skulle träffas halvvägs). Tror ni det dök upp några Umeåbor? Nä, just det. Så här här fick vi fem från Luleå jobba i Skellefteå när vi lika väl hade kunnat träffas i Luleå, men vi fick i alla fall en liten mini-retrreat som kändes jättebra och produktiv.

Syftet med resan var att jobba fram vilka pilot-användare vi ska jobba med i Satin-2 projektet som just nu pågår i Luleå och Umeå med det övergripande målet att göra det lättare för icke-programmeringskunniga att skapa applikation för mobil användning (mobil är inte nödvändigtvis samma sak som mobiltelefon även om det är det initiala målet).

Väl hemma igen från Skellefteå så kastade jag i mig två smörgåsar, drack en kopp kaffe och bytte kläder för att efter 7 minuter totalt hemma åka iväg med scouterna och åka pulka och grilla på Ormberget. Mysigt! Trevligt! Skoj!

Nu är klockan 2050 och jag är helt knäckt och ska gå och lägga mig och läsa en liten bok. Ha det!

Ps. Oliver har antagligen fått vinterkräk. Suck!

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Warp Drive.

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/1234

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on mars 25, 2010 8:52 EM.

Peter on Phone: Oj, det kom en blomma nyss. Tack så mycket mamma, Håkan och mormor :) was the previous entry in this blog.

Oliver sjunger is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.