42.7 km

| | Comments (0) | TrackBacks (0)

Jag har de senaste året varit ganska inbiten på att komma ut och röra på mig, mest cykel och gång och denna vecka har det blivit 42.7km. Bea satsar på #356mil och det tror jag inte är något större problem att komma upp i när väl cykelsäsongen kommer igång. När jag cyklar som mest så kan det bli uppåt 50mil på en vecka.

Jag hade gärna gått ut och gått en extra vända nu när barnen ligger och sover men tyvärr är jag ensam hemma och det känns inte rätt att lämna de små ensamma, även om de sover lugnt.

Imorgon behagar inte dagis vara öppet så jag får ta ledigt och jobba på halvfart hemifrån. Ska se om jag kan komma ut med Oliver i en pulka på isen kanske. De ska vara ganska milt väder hela veckan enligt YRen vilket är trevligt men ingen sol förrän på onsdag. På tisdag morgon får det bli en lång promenad på isen!

Hittade till Svenska Fjällklubben som verkar ha en del kul föredrag och arrangemang. Tyvärr så verkar de inte ha så mycket aktivitet i Luleå ( = ingenting). Dock har jag för många år sedan spanat på deras stuga uppe vid Katterjaure.

Någon som vill följa med på en tur någon gång?

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: 42.7 km.

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/1154

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on januari 17, 2010 8:26 EM.

Ut i världen was the previous entry in this blog.

Peter on Phone: Dagens bakalster, 4*pappas mörka! is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.