Fjällen!

| | Comments (1)

Nu är vi packade och glada. Jag har fått mig en snaggning och vi har hunnit med en mysstund i uterummet också. Ryggsäckarna vägger 6kg respektive 22kg. jag vet att min är tyngsta laget men vi ska bara gå ca 5km tillbaslägret och sedan blir det dagsturer med en mycket lättare ryggsäck.

Massor med god mat har vi planerat och vädret säger att det ska vara strålande till och med onsdag och sedan lite regn torsdag och fredag. Hoppas det hinner ändra sig eller att vi kanske slipper det inne i dalen.

För att hinna med tåget som går 11:38 så går vi ner från fjället på torsdag till Vassijaure och spenderar eftermiddagen där och tar en lugn och skön frukost med pannkakor innan vi tar tåget.

Tack till Nette som står för tågtaxi ner imorgon!! :)

Vi kommer hem igen vid 19 7/8!

Förresten, det har flyttat in en ny familj två hus från oss och de har två barn varav ett är en 5-årig flicka, Anja (och den andra en baby). Anja passade i alla fall direkt in i maffian här så nu har vi ett barn till som kommer att rusa in och ut ur vårt hus! Trevligt för barnen! Mannan i familjen verkar trevlig men mannen har jag inte träffat ännu!

Ha det gött!

Förresten, hit ska vi imorgon:


1 Comments

Ha det så mysigt!
Hoppas ni får bra väder hela tiden.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on augusti 1, 2009 10:31 EM.

Bröd på fjället was the previous entry in this blog.

Packade! is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.