Bloggy

| | Comments (2) | TrackBacks (0)

Testade Bloggy nu på morgonen och måste säga att den tjänsten ger ett högst förvirrande intryck. Det är en microbloggtjänst där man man kan blanda in olika flöden i enda stor röra. Det är väl i och för sig trevligt att man kan se flera flöden från andra microbloggar men det blir ganska konstigt om den per default blandar in alla kommentarer som de jag följer skriver på 'slumpmässigt' utvalda inlägg. Väldigt svårt att se något flöde tycker jag..... Tycker FaceBook gör ett bättre arbete med att få en mer enhetligt översikt på vad som händer hos mina vänner än Bloggy.


Här kan ni se vad som kommer in till Bloggy från mig. Bland annat kan ni direkt se vad jag delar med mig på FaceBook, Twitter, min Blog och min Google Reader share. I en enda trevlig röra ;)

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Bloggy.

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/806

2 Comments

Hej och välkommen till Bloggy! För att minska förvirringen så kan du filtrera bort inlägg som kommer från flöden. Under inställningar

Som Jonas säger blir det bättre om man filtrerar bort flöden. Själv retar jag mig på alla lösryckta svar till andra på Twitter så själv exporterar jag inte mitt Twittrande till Bloggy men däremot mina startinlägg på Bloggy till Twitter och svaren på Twitter kommer ju till mig i Bloggy (för det mesta).

Jag tycker det är skönt att snabbt kunna hitta svar på en viss sak inte som på Twitter där jag inte har någon aning om vad folk svarat på ibland.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 28, 2009 10:54 FM.

Teknikens Hus was the previous entry in this blog.

Dagen går undan... is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.