Frun hemma igen...

| | Comments (0) | TrackBacks (0)

Idag började jag dagen med att städa (vilket väl är ganska ovanligt för mig, förutom köket förstås :)), sedan tog jag mig en promenad ner på stan och passade på att köpa en Silva Helios men min vanliga tur med nya prylar på senaste tiden så funkar den inte :( Det kommer en pytteliten låga ibland och det blir till att reklamera den. Vad gäller mitt utekök så har jag en pågående diskussion med Primus och det måste helt enkelt vara trasigt. Är bensinen varm, dvs kommer från rumstemperatur så funkar det finfint men låter jag det stå ute 20 minuter (i -2 grader) så blir det aldrig tillräckligt varmt för att får riktigt förbränning. Har precis mailat Urban hos Primus igen och får se hur vi löser det hela. Butiken där jag köpte köket har skickat ärendet vidare till Primus också för att kolla om det är något jag kan göra innan de byter ut köket.

Förresten, idag efter 1808 så har jag varit gift i 13 år! Grattis till mig och Johanna! Puss på dig frun!

Just ja, jag var hos doktorn idag för borttagning av en vårta under foten. Han skar bort massor med hård hud (som bildas extra mycket om man har vårtor under tydligen) och förutom en synlig så hittade han två gömda till. Han skar bort en hel del hud till det började blöda och sedan frysta vårtorna och huden runtomkring med flytande kväve. AJJJJJJJ. Det kändes som om någon körde in en kniv i foten. Efteråt satte han på plåster med cortisone-salva för att dämpa det onda och just nu är det ett malande ont i foten. Plåstret skall sitta kvar till i morgon så jag har inte sett riktigt hur det ser ut ännu mer än en mycket kort titt direkt efter frysningen. Ont gör det i alla fall :)

Har det hänt något mer idag? Nääää. I morgon fm är det skolbänken för mig och Johanna. Vi skall lära oss allt om IPR, märkesskydd, patenträtt, patentintrång etc. i totalt 3.5h och i morgon kväll är det teater som gäller. Dissocialia.   

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Frun hemma igen....

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/727

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 2, 2009 9:17 EM.

Teknikens Hus was the previous entry in this blog.

Dissocialia is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.