Stockholm

| | Comments (0)

Imorgon sitter jag på Vinnova hela dagen och bestämmer vem som skall få deras fina pengar inom området IT Tjänster. Denna gång är det inom området IT och Nöje. Taxin kommer om 33 minuter och jag hoppas jag kommer att sova ända till 0900 imorgon, hoppas kan man ju alltid. Jag landar 2245 och skall sedan in till stan så jag får väl sova runt 2330 och kommer väl som vanligt att vakna runt 7, dvs för lite sömn för mig (jag behöver runt 8h för att vara pigg och kreativ).

Har lite av en förkylning på G också och idag på förmiddagen var jag jättetrött, nej det är inte rätt ord, utmattad var nog rätt. Tog en promenad med familjen men orkade inte gå och hämta en julgran så jag gick hem och läste och sov en stund istället. Gick upp vid 1430 när frun annonserade att det fanns middag om jag orkade. Mycket piggare kom jag upp.

På tal om att sova så beställde vi igår en ny säng, en 210x210 DUX 12:12+. De skulle återkomma på måndag med info om leveranstid. Dyr som stryk är den men förhoppningsvis kommer jag att sova bättre och inte ha ont i ryggen längre.


200812072009.jpg


Vi funderar även på semester till våren och just nu lutar det mot Agadir i Marocco, igen. Ja igen, vi var där 2007 och hade det riktigt trevligt. Mycket bra pris/prestanda med Apollo med deras barnrabatt.

23 min till taxi. Dags att sätta på sig ett par långbyxor och kanske hinna med och dricka en kopp te! Hej hopp!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on december 7, 2008 8:13 EM.

Peter on Phone: was the previous entry in this blog.

Peter on Phone: is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.