Spisfläkt men ingen kyl!

| | Comments (0)

Nu har vi gjort hål i ytterväggen och fått upp spisfläkten. Vi var arga och besvikna en lång stund, den funkade ju inte!!!!! Sög knappt in något fastän den gick på max och lät massor. Ahhhh sa frun plötsligt och klättrade upp på bänken bredvid och lyfte på övergången från 160 till 120 och vips så funkade den. Det var spjället som bara öppnades en bit. Nu är vi nöjda med fläkten (igen) :)

När vi kopplade på strömmen igen så märkte vi att kylen gått sönder. Jippi. Tur att vi har 6 års garanti på den men det blir nog en del förstörda matvaror tyvärr. Dock pga byggandet så har vi inte så mycket i den som vi brukar. Det brukar vara smockfullt.

Vidare har vi storeldat sedan 10 för att försöka få bort lukten i Tovas rum där skorstenen går. Det är tydligen isoleringen i skorstenen som luktar när den blir varm och det försvinner med tiden. Nere luktar den i princip inget men uppe är den helisolerad så då luktar den mer. Vi hoppas att det blir bättre och tills dess så får Tovah sova i vårt sovrum.

Pust, nu är 27.1 inomhus! Varmt. kanske lite väl varmt!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on oktober 5, 2008 3:29 EM.

Snö! was the previous entry in this blog.

Lukt is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.