Vinter igen???

| | Comments (2)

Idag kom vintern tillbaka till norra Sverige. I morse var det +1 (och nu kar det krupit upp till +8) men kallt och ruggigt var det. Väldigt fin himmel, blå och molnfritt och jag blev riktigt sugen på att ta en cykeltur ända tills jag gick ut på verandan. Burrrrrrr. Stannade hemma och packade istället.

Nu sitter jag på Arlanda i loungen och efter att ha druckit en dubbel espresso så känner jag mig riktigt pigg igen (har mest varit trött idag som jag brukar när jag skall ut och resa).

Den sena konstiga våren får mig återigen att vilja flytta söderut. Men vart? Zürich ör en väldigt trevlig stad men skall man ha barnen i den internationella skolan (pga språk) så kostar det med än topuniversiteten i USA. Jag vill bo någonstans där man kan cykla mer (dvs längre säsong) samt inte lika "trångt" som i/runt Luleå. Man kan ju alla vägar man kan cykla på utantill == tråkigt. Skall man se något nytt så måste man cykla så långt bort.

2 Comments

Igår var det +24 i Stockholm. Du är välkommen lagom långt söderut :-)

/Solbränd

Att flytta löser ju inte cykelproblemen, du kommer ju tröttna på de nya vägarna efterhand oavsett vart du flyttar. Du kanske kan flytta till Skåne? Men är det inte ganska bra cykelvägar i Luleå? Dock med kort säsong, det medges.

De lite mer orealistiska lösningarna inkluderar att lämna fru och barn och flytta till Zürich själv. Men många brukar inte se det som ett alternativ...

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 12, 2008 3:25 EM.

Grey's Anatomy was the previous entry in this blog.

Hemma igen is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.