Fortfarande söndag

| | Comments (0)

Jo det är fortfarande söndag! Min mamma tyckte det var för självklart att påstå att det var söndag när det faktiskt var söndag så då får jag inte påstå det längre, i alla fall inte ensamt på bloggen!

Nu är familjen hemma igen, vi sitte just nu i uterummet. Tovah spelar LocoRoco på PSPn, Oliver är övertrött och Johanna vaggar honom så att han skall vara glad och nu matar han henne med en smörgås.

I äkta bilmeckaranda så hade jag sönder min server igen. Systemdisken ville inte boota så jag fick installera om hela systemet igen (faktiskt 3 gånger blev det igår innan jag fick till allt).

Tovah är jätterolig när hon spelar LocoRoco för hon kan inte inte sitta still när hon spelar. Benen hoppar och hela kroppen rör sig i takt med spelet :)

Här är en trialer för LocoRoco!

Annars har vi jätteroligt väder, det kan inte bestämma sig om det skall dugga eller solen skall skina. Just nu är det både och. I morse var det lite kyligt men på eftermiddagen så blev det varmare och i uterummet är det precis lagom som vanligt. Ahhh vad skönt.

Imorgon skall jag ut och resa igen, skall ner till Zürich och återigen titta till alla mina miljoner. Åker vid lunch imorgon och kommer tillbaka fredag eftermiddag (det är ju så många miljoner att räkna så det tar lite tid ;)).

Första veckan i Juni skall jag till Tokholm och sedan vidare till Israel.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 11, 2008 5:08 EM.

Söndag was the previous entry in this blog.

More Photos is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.