Rubrik!

| | Comments (0)

Rubriken är en hyllning till min vän Göran!

Började dagen med en lång skön omväg till jobbet, tog mig sådär en 1h25min att gå till jobbet vilket var mycket skönt. Träffade Classe på vägen och han tyckte jag gick åt fel håll :) Sedan var det möten och möten innan frun hämtade mig för lunch och jag tyckte jag förtjänade en lång lunch vilket jag spenderade för med att laga mat, äta mat (duuh) och sedan spela Power Grid vilket är ett superskoj brädspel där man skall bygga upp ett eldistributionsnät mellan olika städer och man måste satsa på olika energitekniker. Kräver en hel del strategi och även om det verkade krångligt i början så visade det sig vara ganska simpelt. Här än så länge bara spelat det med en person men som med de flesta brädspel så blir det roligare med fler människor.

Min långa lunch belv plötslit väldigt lång och när klockan var 15 insåg jag att det nog inte var någon större mening att gå tillbaka till jobbet igen så jag mailade lite, blev upprörd på en viss individ, och blev arg på familjen pga denna individ men det gick över och vi spelade en omgång Power Grid till.

Sedan blev det dinkelpannkakor följt av lite mer email och sedan däcka Ollie. Han är sjuk förresten, den lille parveln. Alldeles snuvig och bläig. Stackare.... sedan fastnade jag lite med ett nytt supercoolt projekt från Google.... shhhh det är ju hemligt, men det är ju alla coola superhemliga projekt vi jobbar med på Google. Want to join us? Then shut the fuck up and write some code!

Ahhh.... nu kommer frun och stressar mig och säger att jag inte får skriva mer... jag skickade ut henna i skamvrån för att hon höll över sitt virtuella kafferep med 27 minuter... ahhh nu är det ju bara 1 minut kvar ...... ahhhhhhhh

Imorgon blir det i alla fall mer möten och kanske ännu mer möten men på kvällen då får jag hacka, eller kanske inte för då skall jag ju på bio med Goggi och Beata ("flyger till stjärnornas land" ni vet...). Det blir i alla fall Alien VS. Predator 2 som tror suger hejdlöst men är ju en film som bör ses på bio. På tal om bio så det är säkert en massa år sedan jag var där, och i Luleå är det säkert 7-8 år sedan. Bio suger om jag minns rätt. Kass bild, kasst ljud, kassa medmänniskor som pratar, prasslar, inte stänger av sina telefoner, gamla gubbar som gnäller.. men vänta nu. Det är ju jag som är den gamla gubben som gnäller.

Förresten så kom jag på att jag varit i ett land till så nu har jag varit i 25 länder runt om i världen.

Tjipp och hej och leverpastej (nu är den inte slut hemma hos oss)

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on januari 9, 2008 10:02 EM.

Happy Hacking was the previous entry in this blog.

Ping is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.