Shopping spree

| | Comments (2)

Wow, vilken shopping dag! Jag har aldrig handlat så mycket på en enda dag (plus allt jag handlade igår i SF). En MASSA kläder till mig, mer barnkläder, en resväska (måste ju få hem allt :), ett par Bose QC3 och nästan en iPod Nano men jag avstod (fick en iRiver med mina hörlurar). Shopping hela dagen och tapas till middag. Härligt.

ShoppingIdag har kroppen kommit ikapp tidszonen och jag mår bra idag! Imorgon är det möte 0800 på kontoret så det blir att gå upp 630.

Puss!

2 Comments

Det är dags att skriva igen

Hej

Hamnade på din sida av en slump. Blev nyfiken på vad det var för märke på cykelvagnen som ni har, som man kan dra som en vagn...??

Trevlig sommar!!!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on juni 11, 2007 8:00 FM.

I left my heart in San Franciso was the previous entry in this blog.

Sommar is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.