Värme

| | Comments (1)

Värme är skoj. Värme är skönt. Värme betyder kortbyxor. Värme betyder cykling. Värme betyder cykling i kortbyxer! Kan det bli bättre? Cyklade 2.2 mil idag! En runda runt gammelstaden. Första milen kändes helt perfekt men sedan gick det lite trögare. Märks att man är ganska otränad! Men enda sättet att komma bort från det är att träna!

Leker med en ny leksak, en BlackBerry 8707v. Dock har jag inte fått något konto som tillåter enterprise applikationer ännu vilket betyder att jag inte få surfa, maila eller använda applikationer som behöver nät (som GTalk t.ex.). Det verkar vara en trevlig liten pryl dock! Mindre, lättare och tunnare än min QTeK 9100 faktiskt vilket jag inte trodde. Dock har den (berryn) ingen kamera eller wlan. Kamera vill man ju inte ha men wlan vore trevligt.

Och så fyller Johan Bengtsson år i dag. Grattis!

1 Comments

Trevligt med fler svenskar som fått upp ögonen för BlackBerry. Förstår inte riktigt varför det inte är fler svenskar som kör med det. Fick precis min BlackBerry 8800. Riktigt fin telefon, har gått igenom varenda qtek telefon och har nu helt fastnat för BlackBerry.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 16, 2007 10:09 EM.

We Feel Fine! was the previous entry in this blog.

Blackberry 8707v SUGER is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.