Pengar pengar pengar

| | Comments (0)

Gick ju faktiskt riktigt bra under mars månad fastän det var stora fall och efterföljande uppgångar. 2.8% på vanliga sparandet och hela 4.6% på PPM. Soffliggarna fick bara 1.6% och Avanza100 gav 1.8% så det känns ju bra. Totalt i år har jag fått 8.8% på PPM vilket är klart mer än vad jag fick på hela förra året (fast då var jag helt passiv gällande PPM). På vanliga har jag fått 4.9% sedan årsskiftet.

Har slapat mest hela dagen idag men har tyvärr lite stress i kroppen. Vaknade vid ca 630 och var övertygad om att klockan var närmare 830 så jag gick glatt upp en halvtimme senare och upptäckte då att klockan ju bara var 7. Jaja, nu var jag ju uppe. Läste lite på The Road och insåg vilken bra bok detta är och har faktiskt redan kommit till mitten.

Under dagen blev det sushi och denna gång gjorde vi det på riktigt sushiris istället för ICAs grötris och det blev faktiskt stor skillnad. För flera år sedan gjorde vi ett test och då blev ingen större skilland och vi valde ICAs eftersom det var så mycket billigare men de har ändrat sitt ris under förra året till det sämre.

Hann även med en lång cykelrunda, en dryg mil blev det nog med lite bland cykling bort till Svartöstan och Örnäset. Lyckas köra fast i en is-snö-pöl en gång också och trodde jag skulle bli blöt om fötterna men lyckas knixa mig över till en isfläck och sedan dra upp cykel ur den dm-djupa pölen. Skönt att cykla var det i alla fall!

Nu skall jag se andra halvan av Perfume, mycket bra film men som alla moderna filmer är den jättelång, 2.5 timmer, vilket är mer än jag orkar på en kväll innan det är dags att lägga sig och sova.

hej hej

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 1, 2007 7:56 EM.

Mandarin was the previous entry in this blog.

11 år is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.