Resor

| | Comments (2)

Jag har en liten egenhet och det är att titta på nya resor strax innan jag skall resa så hela morgen har jag tittat först på Mauritiuz, sedan på Lankawi (Malaysia) där vi var för 11 år sedan och sist på kryssning. Vissa säger att kryssningar bara är för pensionärer men jag tror det kan vara skoj ändå. Det är väl lite på samma spår som all-inclusive, där man bara vill vara och inte leta efter restauranger (de flesta dåliga på semesterorter)etc. Det kom upp nya reviews på vårt hotell på Tripadvisor och numer är det det nummer ett av 46 hotell i Agadir. Trevligt. De senaste två reviewarna var mycket positiva (4.5 och 5.0 i snittbetyg) så det känns bra. Även väderprognosen ser bättre ut och weather.com sträcker sig nu till 13/2 (vi kommer dit 22/2) och tempen har i snitt ökat från 25-26 till 28-29 vilket är trevligt. Mycket varmare än det vill man inte ha. Plus at det skall vara soligt de flesta dagar. Ahhh, jag längtar redan :)

I övrigt så kämpar jag mot "måstet" att jobba. Vaknade igår lite stressad och boka resan till London men kämpade mig sedan bort från datorn och bara slappade hela dagen med mest TV. Så mycket TV att jag fick ont i huvudet :) Hann med ett par timmar på Teknikens Hus också, jag ensam med båda barnen (min SO var och shoppade). Oliven gillar TH eftersom han kan knalla omkring hur mycket han vill där. Igår var jag jättehängig men idag känner jag mig mycket mer peppad. Hade lite ångest gällande Londonresan men jag bestämde mig att det är ju inget att tjafsa om bara bestämma att man skall ha en positiv attityd och då kändes det mycket bättre!

Nu skall vi ta en liten promenad till slempan och köpa lite material till sushi och Tovah skall vara själv hemma. Det är inte ofta hon är det. Undrar om hon någonsinn varit själv hemma mer än ett par minuter? Idag blir det väl ca 30 min.

Och vi har fått nya grannar på gatan också. Det verkar bytas var 7:e år här. Det var 7 år sedan vi flyttade in och innan det var 7:år till Karin flyttade in. 7:år!!!! Vad tiden går alltså :) Snart är vi döda :)

Tjoflöjt!

2 Comments

Varför bara ensam några minuter?
Jag skulle inte klara av att leva om jag inte fick ensamtid varje dag. Är oerhört viktigt för mig iaf.
Var lite svårare när man var hemma med två små kids då jag bodde i villa i Piteå med första maken men vi löste detta. Han hade en massa ensamtid så vi fick ordna så jag fick det oxå. Nu när barnen är 9, 14 och snart 16 så får man många timmar ensam per dag, skönt.

Sorry....läste helt galet....var Tovah inte frun som skulle vara hemme ifred...*skäms*.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on februari 4, 2007 11:16 FM.

Meth/Crack/Ice was the previous entry in this blog.

Gamla glasögon is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.