Upp och Ner

| | Comments (0)

Som jag sagt tidigare så har jag varit mycket trött denna vecka. Vaknade jätteseg och tänkte att jag kanske skall träna lite så blir jag piggare. Visst lämnade T i skolan och promenerade ner till badhuset (45min rask march) och där cyklade jag 20 minuter i snitt 45Km/h och höll över 100 rpm hela tiden. Simulerade backar. Tog mig en bastu och sedan var jag helt utmattad! Satt på bänken i säkert 5 minuter och bara satt helt urblåst.

Nu på erftermiddagen har jag blivit mer inspirerad dock pch just nu är jag jättepigg. Skall strax in i möte igen med folk i USA. Ahhh Marratech rocks. Man kan resa över hela världen utan att behöva fltta på sin feta häck.... gulliga gump säger frun att det heter!

Gick till optikern för att kolla upp glasögonen och mycket riktigt så blev det fel i förra mätningen för höger öga kom de fram till att det inte var någon ändring mot mina gamla glasögon men nu var diffen 0.5 vilket är ganska mycket. Så nu skall de beställa nya glas till båda de vanliga och solglasögonen.

Och så är vi i planer för nytt badrum igen (igen igen igen) och denna verkar trevlig:

På måndag kommer en leverantör och skall ge oss ett helheltförslag!

Kram på er!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on januari 26, 2007 3:31 EM.

Piggare was the previous entry in this blog.

Leos Lekland is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.