norovirus

| | Comments (2)

Norovirus, dvs. vinterkräksjukan har härjat i vår familj i helgen. Blääää. Olver blev först sjuk men vi tänkte inte mer på det eftersom han spyr av och till. Dock så var det skillnad på hans spya i torsdags kväll då den luktade spya vilket den normalt inte gör.

I fredags kväll var jag på after work och vid 2030 började jag få ont i magen och må riktigt illa. Han hem och gå och lägga mig vid 2130 men vid 22 kom första spyan. Bläääää. Strax efter spydde Tovah och sedan Johanna på lördag morgon.

Lördagen spenderade vi framför TVn hela dagen med att halvsova och må illa. Framåt kvällen fick jag i mig 3 smörgåsar i alla fall och faktiskt lite kokta makaroner under dagen också.

Nu är det söndag och det känns bättre. Jag är helt matt dock så det blir en lugn dag idag också. Måste jobba lite i kväll för i morgon em skall de nya grupperna i projektkursen presenteras och jag hinner inte fixa det i morgon fm.

I fredags hann jag med att träna lite också faktiskt. Var och utnyttjade maskinerna på Nautilus för första gången på ett fler månader än jag minns (har bara simmat annars). Jag cyklade på en av deras nya liggcyklar i 20 minuter och min snittpuls låg på över 150bpm, snitthastighet på drygt 38KM/h vilket ger att jag cyklade nästan 1.3 mil i backig terräng. Det var ganska skönt men man fick träsmak av deras dåliga sitsar så längre rundor än 20 minuter blir det inte. Min kondis är dock så dålig så det behövs verkligen och jag skall försöka göra det 2-3 gånger per vecka nu.

Anledningen till att jag haft svårt att träna är att så fort jag tänker på att åka och träna så vill jag inte lämna Tovah hemma utan vill göra saker med henne. Dock får hon väl följa med och sitta och rita eller något när jag cyklar 20 minuter och sedan simmar vi tillsammans (det är samma ställe).

Nu är det kanske dags för lite frukost. Jag har satt 4 ägg på kokning i ångkokaren och de skall vara klara om 3 minuter. Bra timing!

Missade Jalles förrfest igår tyvärr. Den såg jag fram emot... alltså inte _för_fest utan _förr_fest. såsom fester var förr i tiden då halva gänget satt i hans kök och halva i vardagsrummet och av någon anledning hamnade jag alltid i köket!

Ha det!

2 Comments

Saknade dig igår men nu när jag läser att ni haft vinterkräksjukan så är jag glad att du inte kom ;-)

Vi hade riktigt trevligt i köket. Det dröjde en stund innan vi uppnådde kritisk massa så att vi var tvungna att dela på oss men sen satt en hög och testade PS3, i köket kämpade vi att hålla diskussionen över bältet och du kan ju fråga goggi hur bra han är på att hälla upp öl samtidigt som ämnet är bröst och Bh-storlekar :-) Han bevisade i alla fall att han är av manligt kön, dock i paritet med Al Bundy.

Sen blev det lite Robin William stand-up och vi skrattade gott (ja jag bytte läger till v-rummet) och sen lite "family guy" på morgonkvisten.

Vi får ha fler förr-fester :-)

/ En trött Bea som for hem någon gång mellan 5 och 6.

Ps. Nu får vi se om det fungerar började undra vad jag skrev som triggade spamfilter.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on januari 21, 2007 10:52 FM.

Google vs. Microsoft was the previous entry in this blog.

Kommentater is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.