Upp och ner dag

| | Comments (1)

Idag har varit lite av en upp och ner dag. Tovah är sjuk och vi övriga är väl lite sjuka. Min energi har kommit och gått under dagen.

Hade ett mycket bra möte med Annika idag. Trevligt med lite positiva vibbar från CDT för en gångs skulle och inte bara problem. Tack!

Annars har det mest varit småsaker under eftermiddagen och kvällen spenderade vi med en ny TVserie, Day Break. 4 avsnitt han vi med för den var så bra. Det är en actionform av Groundhog Day. Mycket bra och mycket sevärd. Undrar när den kommer till .se på riktigt?

Igår öpnade Leo's Lekhus och vi hade planerat att Tovah skulle få komma dit idag men hennes sjukdom stoppade det. Hon var så trött så hon gick och lade sig själv på dagen för att vila (i ca 2 timmar) och sedan ville hon lägga sig själv direkt efter julkalendern. Stackare... hoppas hon mår bättre imorgon. Leo's Lekhus är en inomhus lekhall för alla från 1-12 år och de skall ha gratis wlan för de vuxna. Barnen kostar pengar medans vuxna kommer in gratis. 80:- per barn och årskortet vet vi inte ännu vad det kostar.

På tal om imorgon, då är det gammeldags marknad i gammelstan men prognosen säger +3 och regn så det blir väl lagom skoj.

Annars har jag ett par surdegar fortfarande. Surdegar som kommer att ligga kvar antagligen 1-2 månader till men det känns bättre idag. Hade ett bra telefonsamtal idag gällande en av dem och det gjorde mig på bättre humör!

1 Comments

Hej!

Jag sökte just efter lekhallen i Luleå som jag hade hört var på gång - och då kom jag hit! Trevligt ställe.
Vet du om Leos lekhall har någon website än? Något tel. nr så man kan höra efter om öppentider?
Kunde inte hitta något på Google.

Tacksam för tips. Vi tänkte nämligen stanna till på vägen upp från Umeå under julhelgen.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on december 8, 2006 11:00 EM.

Surdegar was the previous entry in this blog.

Segsoppedag is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.