Polisen

| | Comments (0)

Så har man varit uppe i polishuset i Luleå för första gången och blivit förhörd av 2 kriminalinspektörer (man, kvinna) från länskrim. Mannen satt mest tyst hela tiden tills han ställde ett par frågor på saker jag svarat 5 minuter tidigare. Antingen ville han pressa eller så lyssnade han helt enkelt inte. Kvinnan tog flera A4 med anteckningar (för hand!). Själv har jag antagligen inte skrivit så mycket för hand sammanlagt de senaste 10 åren.

En lustig detalj var att de hade bilder som de visste var tagna i min trädgård eftersom de hade kollat upp det visuellt. De påstod dock att det var så de hittat mig men det förklarar ju inte hur det hamnat i Luleå från början. Antagligen hade det ju varit lättare att kolla EXIF-taggen i bilden men det lär de väl knappast ha gjort. De kändes inte som om de visste så mycket gällande tekniken.

Jag har haft en rätt hattig dag och det känns om det är först efter arbetsdagens slut som man får något gjort. Kanske blir bättre imorgon. Mitt hackande går framåt i alla fall och det är ju trevligt.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on november 15, 2006 10:35 EM.

Usch was the previous entry in this blog.

Doft av Hämd is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.