En liten cykelrunda (igen)

| | Comments (1)

Det blev en liten cykelrunda framåt kvällen. Jag cyklade utåt Bensbyn och sedan över Likskär och ut på Granudden.Totalt 12Km på grusväg men det är lite häftigt att kunna blåsa på i 34Km/h på grusväg utan att dö. :) Helt underbart som vanligt i solnedgången men när solen började gå ner så blev det faktiskt lite kyligt men det var bara skönt efter den höga värmen under dagen. Dagens siffror:

Distans: 32.93 km
Aktiv tid: 1:36:19
Medelhastighet: 20.52 km/h
Maxhastighet: 43.58 km/h
Medelkadens: 73 rpm (exakt samma som igår)
Cykelkärra: nej
Passerats av idag/totalt: 0/5
Provat min cykel idag/totalt: 0/10
Den låga medelhastigheten beror på grusvägarna och att jag cyklade 2km riktigt långsamt med en dam som var påväg till området mitt emot Bensbyhamnen. Ute på asfalten gick det lite snabbare. Och jag var ute och letade en address på Björskatan i 10 minuter också (skulle hämta lite buljonger vi köpt men ingen var hemma så det får vänta).

Cyklade även in under en bom på en nygjord väg (av sand!!) men den verkade aldrig ta slut så jag vände och åkte hem istället. Det bröjade bli sent och jag får testa någon annan gång. Så många fina ställen av besöka.

Vid sinksundet så mötte jag Luleå Cykelklubb som vinkade och ropade något jag helt missade. Säkert det vanliga att jag inte skall somna :)

Imorgon bär det iväg på vår lilla turné till Danmark, Norge ch Skåne (visst är Skåne ett eget land?!). Åter i Luleå 15/8 vid 21.00.

Ha det göööööööt!

1 Comments

Trevlig semester!!!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on augusti 2, 2006 11:59 EM.

VARMT was the previous entry in this blog.

Köpenhamn is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.