En trevlig dag

| | Comments (0)

Idag har varit en trevlig dag. Förmiddagen spenderade jag med att göra klart det nya huset och sedan på eftermiddagen kom Johan och Nette med familj på middag. Det var trevligt!

Dock har jag börjat få söndagsångest. Dvs, framåt söndag eftermiddag börjar måndagen krypa på mig och jag börjar fundera på vad som skall göras då. Imorgon 1600 gå planet till Stockholm och jag måste fixa en del under dagen imorgon. Inget jag inte hinner med men ändå saker man skall fixa. En cykeltur hade varit trevligt att hinna med också.

Förresten, om 12 dagar skall min nya cykel skickas från Tyskland om planen håller.

Tittade vidare på nya turistmål och vi kom på att en vecka i fjöllen vore trevligt i ert hyrt hus/lägenhet istället för att bara jag och Tovah tältar. Då kan J och O följa med också. Måste bara hitta en lägenhet. En Marie Pigg vore trevligt.

Så var vi lite inne på Oman, Salalah för semester. All inclusive där hade varit underbart men det verkar inte finnas utan de tycker man skall köpa måltiderna separat och det bävar jag för på ett 5-stjärnigt hotell. Det finns inte så många restauranger där hotellen ligger.

God natt!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on juni 4, 2006 10:06 EM.

Hus was the previous entry in this blog.

Iväg is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.