Vilket väder

| | Comments (0)

Oj vilket väder det var den här helgen. Ca 25 grader och full solsken båda dagarna. Underbart. Rena högsommaren!

Idag blev det en liten cykling nu på kvällen. Bara 14.2KM dock. Var ner till Kvantum och handlade lite och cyklade sedan ner till Willys/Röda Korset för att leta efter Johannas saker som blev stulna. Inte så sannolikt att det fanns något där men man måste ju kolla.

Hu, nu längtar jag efter min nya cykel men jag såg på en site att det var ca 9 veckors leveranstid just nu. Har inte fått något officiellt leveransbesked ännu dock.

Hittade väskorna för 116,5€ på Ebay och jag har frågat hur mycket min leverantör tar för dem (det var inbakat i paketpriset) men jag gissar att det är mer än 116,5. Finns även begagnade som jag kan försöka bjuda på. Cykelväskor är ju inte precis något som slits.

Har även hittat vilka lampor jag vill. Busch & Müller Ixon fram och Cateye TL-LD1000 bak. Om någon har något bra eller dåligt att säga om dessa så hojta till.

Idag var vi på Knikens Hus hela familjen på fm. Juliana var med (Tovahs kompis) så det blev tyvärr bara mest psring och inte så mycket tekniklek. Juliana är tyvärr väldigt ointresserad av att göra saker på Teknikens Hus, i alla fall när hon är där med Tovah. Hon vill mest bara springa omkring. Tjusig ny stålverksutställning de fixat dock!

På tisdag bär det iväg! CU!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 7, 2006 10:47 EM.

Hus&Hem was the previous entry in this blog.

beställd is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.