Jobba....

| | Comments (0)

Nu är det en sådan där jobbig vecka igen. Mer möten än fri tid och jag måste få till min Brysselpresentation. Det positiva är at jag numer bara har 20 minuter att prata, eller det kanske inte är positivt. Jag vet inte..... Lite stressad av det är jag i alla fall. Imorgon skall jag göra presentationen.

Ringde om Johannas ring idag, "nä, är det ingen som ringt dig??? Den har legat här ett tag". Suck! Jaja, imorgon skall jag åka ner och köpa den men säg inget till Johanna :) Tur att hon inte läser min blog så ofta. Tihi.

En späckad helg har vi framför oss också. Hus och Hem mässan på lördag och teknikens hus någon gång under helgen. Plus packa.

På tisdag skall jag och Tovah på studiebesök på hennes nya skola och tisdag kväll åker jag till Bryssel och sedan på fredag vidare till USA. Men det skall bli skoj att åka till USA. JavaOne verkar ha en massa intressanta sessioner.

Nu är medieteknikproffesuren öppen igen ocn ansökan går ut 15/9 så det är väl bara att söka IGEN. TÄnkte även söka datalogiproffesuren.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 3, 2006 10:23 EM.

Handla mat was the previous entry in this blog.

Ring! is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.