Avan

| | Comments (1)

Idag blev det en bra tur, 49KM (som google flyger). Cyklade ut till Avan och tittade på dagens cykellopp. Det var jätteskönt. På vägen hem stannade jag till på ICA Maxi och handlade lite jordgubbar och när jag kom hem så grillade vi lax och efter det åt vi en hemmagjord kola-dajmtårta till mors dags ära (ja jag vet att det är imorgon). Övriga nya misc maj börjar på sidan 1.

[Listening to: Ja tvoj vrag - Tatu - 200 Po Vstrecnoj (4:19)]

1 Comments

Kul att se att det finns fler dårar som ger sig ut på cykelturer över 4 mil. Nu blev min senaste "bara" 4,3 mil. Till Avan och tillbaka funderar jag på att ta ikväll.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 27, 2006 8:34 EM.

Recumbent was the previous entry in this blog.

Trasig Ixus is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.