Överraskning

| | Comments (0)

Vilken överraskning vi fick igår. Mamma och Håkan hade bokat in oss på middag på Margaretas Wärdshus i Gammelsta. Vi tog bussen ut dit och när vi kom upp till ovanvåningen så stod det en massa vänner som väntade på oss :) Min livs första överraskningsfest :) Mamma hade tillsammans med Jennifer fixat alltihop och det blev mycket lyckat. Jag blev lite ställd faktiskt!!! Folket där var: Jalle, Goggi, Karin, Henke, Heb, Bea (plus dears barn), Pantzer, Rikard, Siv, Josef, Ragge, Anette, Rolf och Jennifer (hoppas jag inte glömde någon). Tack allesammans för en mycket trevlig fest!!!! Mamma hade fixat tävlingar och delade ut tavlor som pris och alla som kom dit fick ett tryck också av en av hennes tavlor.

Nu är vi inne på vårt 11:e år som förgiftade och 16:e år som samlevande. WOW.

Vi firade på vårt lilla egna sätt också genom att köpa en spis idag :) En Electrolux EKC6191 med dubbla ugnar. Tyvärr finns ingen med dubbla ugnar och induktion.

Men tillbaka till festen. WOW. Jag blev faktiskt mycket rörd och vi tyckte båda (jag och Johanna) att det var en underbar överraskning. Tack allesammans!!!!

Nu skall vi gå köpa lite pizza och sedan göra en tårta.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 3, 2006 1:52 EM.

Idag! was the previous entry in this blog.

Spis bortskänkes is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.