Gräsänkling

| | Comments (0)

Nu är jag gräsänkling igen. Resten av familjen åkte ner till Jönköping i förrgår och som vanligt när jag är själv hemma så blir jag deppig. Inget skoj att vara själv hemma!

Imorgon kommer Jalle och antagligen Goggi på mat och spel. Jag vet vad jag skall bjuda på men jag kan ju inte skriva det här för då blir det ingen överraskning.

Läste ut Grishams The Partner igår, IGEN. Inte förrän jag läst ca 2/3 var jag övertygad om att jag läst den förrut och den kom ju ut för ett år sedan så jag borde komma ihåg den. Börjar väl bli gammal....

Fick en del nya leksaker nyligen, en P4/955EE som jag kör överklockad till 3.76GHz. Vid 4.0 så krashar datorn varje natt, men bara på natten :) Strange. Burken har även två 7800GTX i SLI. Detta för att jag skall kunna köra tre skärmar med bra prestanda. Så nu kör jag 20"+30"+20". Testade även att köra 20"-skärmarna vridna 90 grader men det blev inte så bra prestandamässigt. Min tidigare setup var 20"+24"+20".

Började titta på en ny serie idag också, Veronica Mars. Ganska skoj faktiskt. Såg 4 avsnitt på raken....

God natt!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on mars 17, 2006 10:02 EM.

Media Technology in Norway and March 2006 pictures was the previous entry in this blog.

Grattis Karin is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.