Lugn helg

| | Comments (0)

Jag har haft en mycket lugn helg. Mest har jag fipplat med min server i garaget och organiserat om alla mina diskar med film lagrade på en massa olika ställen. Nu håller jag på att flytta det sista. Försökte få liv i mitt gigabitnät också men utan framgång. Det är något strul för jag får lägre prestande i snitt (även om det går uppåt 170Mbps ibland) än med 100Mbps nät. Börjar misstänka att det är min fasta dator som är knasig. Om två veckor dock så får jag en ny så vi får se om den blir bättre.

Oliven är så snäll och sover mest hela dagarna och nätterna utom precis när han skall gå och lägga sig (dvs nu) för då gäller han en halvtimme. Dock bara gnäll och inget skrik. Jämfört med Tovah så är han helt otroligt lugn. Kan ligga för sig själv i sin stora korg med en filt över sig och bara gurgla på :) Så gulligt så. Tovah låg ju knappt i barnvagn de första åren. Oliver har nog redan legat ensam vaken utan att vara ledsen mer än Tovah gjorde under hela sin babystid.

Doktorn (dvs jag) fick leka doktor idag! Fick ta ut ett stygn ut Johanna. Pilligt och skall jag bli kirurg får jag nog skaffa nya glasögon.

Insåg förresten tidigare hur pigg jag varit de senaste dagarna. Mycket pigg faktiskt och inte trött alls. Jag har nog prioriterat om helt från jobb till familj och verkligen levt i nuet helt utan att titta på klockan och planera något alls.

Nu på kvällen såg vi "The Man", Samuel L Jackssons senaste. Mycket skoj, rekommenderas varmt. Igår såg vi King Kong. Den var faktiskt ännu bättre. Jag gillade hur de fånget det "epiga" med 1933 versionen i denna 2005 version. Det är ju så synd om King Kong så man nästan gråter :( Bra film!

Natti!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on februari 5, 2006 9:57 EM.

Natti was the previous entry in this blog.

Oliver is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.