Trött

| | Comments (0)

De senaste veckorna har jag varit ganska trött och hängig. Det har varit för mycket att göra och då slår min kropp tillbaka antar jag. Vaknade imorse vid 7.45 och var helt utmattad så jag låg och läste till 8.45 innan jag orkade mig upp. Kom till dagis 9.35 istället för ca 8.20 som vi brukar. Jobbade till 13 och sedan däckade jag på soffan. Nu sitter jag här igen och har fixat några småsaker men annars går det mest långsamt.

Försökte bygga vårt Eifeltorn men när det nästan var klrt så havererade benen och det föl ner på bordet. Benen måste stötta några kilos vikt och då måste alla magneter sitta åt rätt håll för att förstärka varandra. Det är dock ganska jobbigt att få till så nu står det bara på matbordet med utfläkta ben och tornet liggande bredvid. Hmmmmmm......

Killen jag köpte dem ifrån mailade förresten igår och tyckte att eftersom frakten blivit så dyr så ville han ha $60 extra på nästa deal. Dock hade jag inte tänkt göra fler deals med honom just nu (oberoende denna extra kostnad). Han är lite konstig för han skickade 50% för många bitar för trippla frakten men med samma pris. Om det blev för tungt så borde han ju ha mailat först istället. Konstig typ! Men billig :) Även med $60 så blir det billigare än något annat sätt at köpa dem.

Om 5 veckor sitter vi på planet till Fuertoventura. Nice! Jag längter redan och skulle gärna ha åka imorgon om jag hade kunnat. Vi skall sova en natt på Arlanda och sama dag vi bokade resan så kollade jag om de hade sitt vanliga webpris för 800-1000 (lite beroende på säsong) och det hade de. Dock 6 veckor kvar så jag bokade inte utan vi skulle ringa nästa dag och kolla om de hade något billigre genom charterpris istället. Nej det hade det inte klocka 8.45 dagen efter. Nähää, då bokar jag online då. Fans det några rum kvar, nääääääääää. Hittade Quality hotell ute i Arlanda stad istället för 725:-. Bättre pris, men sämre ställe tyvärr. Längtar till semstern i vilket fall som helst! Hmm det är fortfarande 5 veckor kvar :)

Nu skall jag strax gå och hämta T och kanske borde jobba på några minuter till innan det är dags.

Puss på er!

[Listening to: 7 Seconds - Neneh Cherry - Man (4:59)]

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on oktober 4, 2005 3:31 EM.

Oj vilken dag was the previous entry in this blog.

Prison Break is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.