Lugn helg

| | Comments (0)

Har haft en lugn helg med en del byggande. Vi har ala träbitar klara till staketet fram men det visade sig att vi saknade skruvar för att fästa räcket. Det får bli imorgon eller i övermorgon.

Vi har börjat planera för inglasningen och fick upp en ny trallbit som skall sitta fram under väggen och vi har planerat hur väggen skall byggas upp. Vi tänkte börja med att köpa virke till den ena sektion (2 fullhöjd och 2 fönster) och se hur det blir med paneler etc. Dock fanns det inte så mycket vi kunde göra mer utan jag satt sedan ett par timmar på verandan och bara latade mig. Min kropp behövde det för den var ganska stressad och sockrig. Dock blev vi rastlösa framåt 1530 och fick till fågelskådarhuset och sedan fortsatte vi bort mot Rutviksreveln med omväg via Björsbyn. Blev en lång och trevlig promenad. Faktiskt personbästa i rena steg i Luleå, 15392. Rekoderet i rena steg i Sverige är 25421 i Stockholm med Johanna och räknar man med träningssteg också så är rekordet 31763.

Sommaren är här förresten, helt underbart vad varmt det har varit igår och idag. Igår hade vi uppåt 24 i skuggan och idag var det lite svalare med ca 22 men mycket mer moln och mikroskurar. Underbart!!!!

Imorgon bitti skall jag äta frukost på Stadshotellet med några amerikaner. De insisterade att vi började jobba över frukost med dem. Kunde de inte äta tidigare och bara komma till kontoret direkt så jag slapp åka ner på stan?

Sedan har jag fått en jobbresa inplanerad mitt i semestern. Skoj. NOT! 29/6-1/7 skall jag till Trondheim. Just nu känner jag inte alls för att resa :/ Dumma dumma. Denna resa gör mig stressad för jag vill vara ledig och bygga istället. Jaja.....

God natt!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on juni 12, 2005 9:28 EM.

Suck was the previous entry in this blog.

Full rulle is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.