Ledarskapsträff

| | Comments (1)

Var på ledarskapsträff hela eftermiddagen och kvällen och kom hem pigg och glad så jag var tvungen att bränna lite energi vilket jag gjorde genom att cykla genom sommarnatten till gymmet och sedan handlade jag på kvantum. Det är så skönt när att det är just och varmt ute. SOMMAR! I love it!

Träffen var som altid inspirerande och bra! Klart skoj. En del rykten fick jag också med mig och det är extra skoj. T.ex. skall de byga en våning till på d-huset mot Regnbågsallén för Hälsovetenskap samt så fick jag reda på rektorskandidaterna, 2 interna och 1 extern skall det tydligen annoneras den 8/6 då det blir officiellt. Jag har namnen men detta är kanske inte rätt forum att dryfta dem. Fråga om du vill veta.

Skulle ha haft ett samtal med LifeSize idag 1000 men han hörde aldrig av sig. Har varit svårt att få ihop ett online möte med dem, i alla fall EU-säljchefen.

Fy vad trött jag blev. Matt i armarna. Imorgon skall jag sitta i möten hela dagen inklusive middag och bada tunna på kvällen. Skoj skoj.

God natt och puss på er alla små barn!

1 Comments

MEN....vart tog stegen vägen då ;-?

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on juni 1, 2005 10:22 EM.

Picknick igen was the previous entry in this blog.

Tillbaks is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.