Grillfest

| | Comments (1)

Vi hade en helt underbar grillfest igår och helt perfekt tur med vädret. Det blåste på förmiddagen men det lignade ner sig och sedan blev det perfekt solsken. Totat blev vi ca 15 personer som grillade, spelade spel och hade det skönt. Sedan bar det iväg till kåren på sommarpub och där blev det faktiskt en hel del folk efter 23 och framåt. Vi kom 2140 och var då först :) 12537 steg!

Idag har vi mest slappat, dock blev det en promenad till Björsbyn som gav totalt 7675 steg. Helt latat mig har jag väl inte riktigt gjort utan utan jag blev så tagen av Jalles nya kamera igår så jag gick och köpte mig en egen, gick och gick förresten. Jag beställde en på nätet från Tyskland. En Nikon D70 med ett Nikkor 24-120 AF-S/VR objektiv. Det är en digital systemkamera alltså som tar mycket bättre bilder än vad man får ut med en digital kompaktkamera. VR på objektivet betyder att det har bildstabilisering vilket är bra om man skakar på handen :). Det var helt underbart att fotografera med Jalles kamera. Så man fick tillbaka alla minnen från tiden i gymnasiet då jag fotoade svart/vitt. Mycket skoj och jag ser fram emot att få den. Förhoppningsvis innan nästa fredag vilket vore skoj.

Här är 22 bilder från festen tagna med Jalles D70. En par blev riktigt bra om jag får säga det själv :) T.ex. dessa: Tovah och Evelina, Ragge, Johanna, blommor, hund samt denna på Joacim!

Förresten, totalt antal steg denna vecka blev 71915. Inte så bra. Mot 125510 förra veckan!

Ha det bra!

1 Comments

Fina bilder, särskilt på dina Violer då hustru med barn inräknade ;-)

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on juni 5, 2005 10:12 EM.

Tillbaks was the previous entry in this blog.

Snötippen is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.