Pigg

| | Comments (0)

Idag har jag varit pigg hela dagen. Sockret har kommit ur blodet och jag är tillbaka på banan igen. Underbart. Jag har spenderat nästan hela dagen med, ja gissa vad, jobba såklart! Har inteskrivit någon kod idag utan bara bråkat med makefile, kompilatorer och include filer på Linux och MacOSX. Linux är klar och MacOSX tuggar på.

3892 idag! 46686 denna vecka. Känns fuskigt att det blir så lite när man cyklar någon mil och tränar på gymmet. Om jag har den i skon blir det ca 2500 cykel-steg fram och tillbaka till gymmet.

77 nya fina bilder har jag lagt upp idag också. Highlights är ett bilder från Rolles disputation och den efterföljande festen på kvällen. Båda pekar på första bilden och klicka vidare. Vi var ju på kalas för några dagar sedan, Gustav fyller 1. Spana in Tovahs håruppsättning!!! Idag blev det söndagsushi som vanligt! Troll!

xXx^2 såg vi på kvällen (telesync men ändå). Den var ganska skoj. En äkta meningslös actionrulle :) Synd att de inte hade Vin Diesel in denna också utan tog in Ice Cube istället.

Och min mac kompilerar gcc 3.4.3 fortfarande. Vilken tid det tar!

Kram!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 8, 2005 10:05 EM.

Graf was the previous entry in this blog.

Inte bra! is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.