Förkyld

| | Comments (0)

Men nu håller jag på och bli förkyld också. Ont i armarna och trött och plumsig i ögonen. Usch. Tovah var hos doktorn i morse hos fick diagnosen öroninflammantion så nu dricker hon medicin för 185:-. Dyrt att bli sjuk i detta land! Men jämfört med vad det kostar att se/höra Mark Knoppfler idag så är det billigt, 455:-/skalle.

3953 steg idag. Det inkluderar ca 1.5 mil cykling också. Det blir så få steg när man cyklar! Humpf.

Lämnade in en ansökan om att bli befordrad till professor idag! Hoppas dekanus tycker utlåtandena från medieteknikämnesföreträdartjänsten duger, så de kan besluta om undantag från sakkunnigprövning. Om inte, så kommer det att ta minst 1 år innan jag får besked. Tänk vilka resurser som slösas inom detta statliga verk, eller är det ett enda stort värk?

Vi hade seniormöte och avdelningsmöte idag. Jag är i en period just nu när jag känner att det bara är meningslöst med dessa möten just nu. Det går i vågor. Just idag kanske det har att göra med min förkylning i och för sig.

Vi fick sista glasväggen till uterummet idag och nu vi har nu det vi behöver till steg 1, dvs tvätta golvet. Skurmedel och olja är grunden i steg 1. Sedan är det bara att börja skruva :) Lite virke måste vi ta hem också. Nu skall jag ta en titt på glasdörren så inte denna också är skadad. Dock kom denna med bättre embalage än de tidigare.

Puss!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 12, 2005 8:54 EM.

Newsflash: Öroninflammation was the previous entry in this blog.

Räkna steg is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.