4398 och 14298 totalt med

| | Comments (1)

4398 och 14298 totalt med omräknad träning (55 min cykling idag). 4398 är inte så bra dock men samtidigt så tycker jag jag rör på mig en hel del åndå. Visst skulle det kunna vara lite mindre på mitten...

Kårtege blev det idag. TRÅKIG. 17 ekipage och tysta var de nästan alla. "På min tid", då var den lång och de gjorde cola fordon. Nu var det mest tråkiga. Och inte lät det något. En kårtege skall vara som en liten karneval. Mycket musik och mycket fart och flärd. Den startade i alla fall i tid och var snabbt slut.

Efter det blev det en pizza på pastarestaurangen och sedan stressigt iväg till Pettsson och Findus! Det var ganska skoj. 400 små barn, mest flickor som dansade i olika omgångar. Skoj skoj.

Cyklade hem och det könna att jag har cyklat en hel del denna vecka. Mjölksyran och smärtan kommer snabbt. Men man är ju man så det är bara att bita ihop och cykla på :)

Assault on precinct 13 blev det på kvällen. Det var faktiskt mycket bra. Bättre än jag trodde medans jag titade på den. Tyvärr var det så mycket tekniska fel i den så man fick spel. :)

Förresten, för några dagar sedan hade vi en hare i trädgården. En fin en i blandad vinter/sommar skrud. Här är en film av den. Harbilden är första bilden i dagens upplagda bilder i majalbumet.

Nu skall jag fixa mig en ny bok. Får bli en James Pattersson till. Har ju bara läst sådär 15 böcker med honom. Inklusive hela serien om Jack Cross. Den senaste (del 10), London Bridges var helt klart den bästa!!!!

1 Comments

Vad var det jag sa ;-) I dag ligger jag under dig med råge. Det lär inte bli bättre i morgon för då ska vi cykla till gymet så jag får göra som du - räkna om.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on maj 14, 2005 9:31 EM.

Så ja! was the previous entry in this blog.

Socker is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.